Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
APOKALIPSZIS IDEJÉn
  2015-08-22 09:36:56, szombat
 
  2015. augusztus 20., csütörtök

APOKALIPSZIS IDEJÉN

Navégre!

Szinkronba került Áder beszéde arckifejezésével, mely ábrázatot talán egyedül a Magyar Televízió legendás bemondója, a nép által csak Savanyú Jóska néven emlegetett Varga József tudott
távolról megközelíteni.
A Köztársaság nélküli Köztársasági Elnök felöltötte legméltóságteljesebb képét és miután a gyerekekre már puszta arcjátékával is ráhozza a sikítófrászt, nekiállt a felnőtteket ijesztgetni.
Talán jobb lett volna, ha csak huhog, mint a kuvik éjfélkor a temetőben, de helyette olyat vizionált, hogy magyarember ijedtében összevizionálta a gatyaszárát.
Lekapta a szekrény tetejéről a vulkánfíbert és elkezdte beleszórni a diplomáját, élete során felhalmozott kétszáz euróját és eltökélte, hogy menedékjogot kér Szomáliában.

Biztonságunk megteremtése ránk vár, hazánk valamennyi polgárára - hangsúlyozta a honvédtisztek augusztus 20-ai, ünnepélyes avatásán elmondott beszédében a csornai Bronson, kiemelve: "világunk egyre kevésbé hasonlít régi, megszokott önmagára".
Sikerült ezzel azt a képet felfesteni, mint az alkoholista férjnek, aki véletlenül józanon tér haza és rádöbben, hogy a felesége cipóra vert képe, kék-zöld foltjai, kissé remegő feje és egész lepukkant lénye nincs teljesen összhangban tudatmódosult állapotában álmai asszonyáról alkotott képpel.
Hogy ezt az állapotot ő hozta össze szerelmetes barátjával, a Nemzeti Genommal, az kicsit sem zavarja, csak méltatlankodik azon, hogy semmi sem olyan, mint amit ő ifjúkorában megszokott.

Azt is mondta, hogy tíz évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy egy évtizeden belül visszatér a hidegháború veszélye Európába, hogy recsegni-ropogni kezd az euróövezet, hogy olyan népvándorlás indul, amelynek következményeként Magyarország határait is százezrével ostromolják a bevándorlók - mutatott rá Áder János.
Tekintsünk el attól, hogy ez a ,,százezrével" azért barokkos túlzás, meg attól is, hogy nem ostromol itt senki semmi, talán őket kivéve, akik a hülyeség ormait ostromolják, a menekültek mindössze áthaladni szeretnének az országon.
Ostromukra majd a következő fázisban számíthatunk, amikor megindulnak majd a muzulmán mazochisták, akik a kerítéshez vágják ólomgolyókkal turbózott korbácsaikat és boldogan merülnek meg a szenvedésben, melyet a Köztársági Elnök és rablóbandája biztosít nekik.

Akik elindultak, azok demokráciára és anyagi jólétre vágynak, de hajlandók lennének apró elvi engedményt tenni: vagy-vagy, de nálunk egyelőre a se-se van divatban, az ország élén egy felturbózott Süsü sárkánnyal, melynek három feje van, de egy agya sincs.
Az egyik fej lógó nyelvvel hülyeségeket beszél, a másik lógó bajusszal ijesztgeti a várandós anyákat, a harmadik meg lógó orral vizionál apokalipszist, melyből majd kirántjuk magunkat saját hajunknál fogva, mint Münchausen a mocsárból tette hajdan.
A mocsár stimmel.
A pokol kapui nyíltak meg előttünk, átvészeltük a tatárdúlást, a török hódoltságot és két világégést is."
Namármost a két világégésnél mi cipeltük a lángszórót.
Az egyiknél az ország területe ment rá a dologra, a másiknál az emberi tartásunk, és a törökök esetében is lehetett volna tán ügyesebben politizálni...
Valaki azért elmondhatná neki, ha nem akarunk Európa második Vatikánja lenni - már területileg - akkor azért a magyar jobboldal abbahagyhatná talán a történelmi kísérleteit.
Aztán még elmondta, hogy mi mindent, mindig a saját erőnkből értünk el, például a török megszállást is, felszabadítani Budát viszont uniós segítség kellett, aztán sokat dolgoztunk a ,,hozzuk ide az oroszokat" projekten is, kivonulásukat viszont nem a szőröspofájú kistörpe intézte el, hanem Amerika, és remélhetőleg a mai állapotokban is számíthatunk a Nyugat segítségére, mert ha nem, akkor annyi ennek az országnak.
Áder csalódott az Unióban, csalódott a NATO-ban, és önállóan akarja megvédeni az országot a fene tudja mitől, ehhez persze csak a pénz, paripa, fegyver hiányzik, a paripából ugyan van egy fontos alkatrész a kezükben, útban a hátsójuk felé.
Azt is mondta: szakítani kell a közönnyel, az "úgysem rajtam múlik" mentalitással is.
Azért tisztelettel és igen halkan megkérdezném: Miért, rajtunk múlik itt akármi is?

Mára már a formákra sem adnak, az országot egy manifeszt elmebeteg kommandírozza, aki a vesztett első világháború emlékére diadalívet akar építtetni, tetején a birodalmi turullal, melyet a kurzus művésze úgy mintáz majd meg, hogy aki átmegy a diadalív alatt, azt a beépített mechanika segítségével leszarja, mint liba a tarlót, majd elmond neki egy-két Wass Albert idézetet...


Beszédet mondott Hende is, rá ne is pazaroljunk talán felületet, ő már régen kiérdemelte az eddig át nem adott kitüntetést, az Ország Szégyene Érdemrendet a Kardokkal és a Flekktífusszal.
Ő azt a helytállást méltatta, mellyel a negyven fokban építették honvédeink a semmire sem jó kerítést, és ha még a földhözvert Gripenekről is szólt volna, szem nem marad szárazon.
Ha minden igaz, ma tűzijáték is lesz, meg tánc, tea aprósütemény.

Érezzétek jól magatokat!

http://www.pupublogja.hu/2015/08/apokalipszis-idejen.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: arckifejezésével, összevizionálta, méltatlankodik, felszabadítani, flekktífusszal, kivonulásukat, mentalitással, abbahagyhatná, apokalipszist, ólomgolyókkal, kommandírozza, honvédtisztek, megközelíteni, tudatmódosult, segítségével, magyarország, megteremtése, biztonságunk, népvándorlás, vulkánfíbert, köztársasági, számíthatunk, apokalipszis, hangsúlyozta, sikítófrászt, arcjátékával, aprósütemény, világégésnél, hülyeségeket, felturbózott, korbácsaikat, tisztelettel, felhalmozott, megkérdezném, rablóbandája, szenvedésben, felnőtteket ijesztgetni, kuvik éjfélkor, szekrény tetejéről, honvédtisztek augusztus, csornai Bronson, képet felfesteni, alkoholista férjnek, felesége cipóra, évtizeden belül, hidegháború veszélye, bevándorlók –, hülyeség ormait, menekültek mindössze, következő fázisban, muzulmán mazochisták, kerítéshez vágják, APOKALIPSZIS IDEJÉn, APOKALIPSZIS IDEJÉN, Magyar Televízió, Savanyú Jóska, Varga József, Köztársasági Elnök, Nemzeti Genommal, Áder János, Köztársági Elnök, Wass Albert, Ország Szégyene Érdemrendet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Messziről jött ember  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  A Gömb  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  György napra  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  802 esztendeje, 1222. április ...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden szülő a lényével nevel.  Viharban csak az a fa marad ál...  Naplemente  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Beney Zsuzsa - Álom  Próbálkozni kell ahhoz,  Különös!  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Alakot vált...  A fenyő nem szép fa, (...)  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Ébredj  Ez a jó az alvásban.  Jó éjszakát  A keserű igazság  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldogság ült a világvégén  Irgalom és ítélet  A fák lelke  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Ébredj 
Bejegyzés Címkék
felnőtteket ijesztgetni, kuvik éjfélkor, szekrény tetejéről, honvédtisztek augusztus, csornai Bronson, képet felfesteni, alkoholista férjnek, felesége cipóra, évtizeden belül, hidegháború veszélye, bevándorlók &#8211, hülyeség ormait, menekültek mindössze, következő fázisban, muzulmán mazochisták, kerítéshez vágják, ország élén, felturbózott Süsü, agya sincs, másik lógó, várandós anyákat, mocsárból tette, mocsár stimmel, pokol kapui, török hódoltságot, ország területe, emberi tartásunk, törökök esetében, magyar jobboldal, történelmi kísérleteit, saját erőnkből, török megszállást, szőröspofájú kistörpe, fene tudja, paripából ugyan, fontos alkatrész, hátsójuk felé, manifeszt elmebeteg, vesztett első, birodalmi turullal, kurzus művésze, diadalív alatt, beépített mechanika, helytállást méltatta, negyven fokban, földhözvert Gripenekről, arckifejezésével, összevizionálta, méltatlankodik, felszabadítani, flekktífusszal, kivonulásukat, mentalitással, abbahagyhatná, apokalipszist, ólomgolyókkal, kommandírozza, honvédtisztek, megközelíteni, tudatmódosult, segítségével, magyarország, megteremtése, biztonságunk, népvándorlás, vulkánfíbert, köztársasági, számíthatunk, apokalipszis, hangsúlyozta, sikítófrászt, arcjátékával, aprósütemény, világégésnél, hülyeségeket, felturbózott, korbácsaikat, tisztelettel, felhalmozott, megkérdezném, rablóbandája, szenvedésben, állapotokban, demokráciára, menedékjogot, szőröspofájú, remélhetőleg, megindulnak, ostromolják, szeretnének, mazochisták, alkoholista, összhangban, szomáliában, állapotában, szerelmetes, asszonyáról, ifjúkorában, hidegháború, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.